• Individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis
    Bel ons 088-233 24 00
Menu
Wijzig postcode

Uw ABACUS bijlessen

ABACUS bijlesinstituut Salland

Saskia Husken

Uw contactpersoon

Saskia Husken

Ik zal u graag informeren over individuele bijlessen bij u thuis.

088-233 24 27

Bijles Frans Deventer

Bijles Frans in Deventer en Salland

Voordelen van bijles in de Franse taal

Als je kijkt naar de Nederlandse economie en de Nederlandse vrijetijdsbesteding dan is naast Engels ook Frans een belangrijke buitenlandse taal voor Nederlanders. En wie in het buitenland zou willen studeren of werken, heeft aan Frans zeker zoveel als aan Engels. Individuele bijles Frans kan je verder helpen. Als je je vlot wilt bewegen door Europa, is Engels voldoende om je bestemming te bereiken. Maar wil je echt contact hebben met mensen - en dat is nodig om slim zaken te doen, om je carrièremogelijkheden te verbreden, om succes te hebben - dan heb je ook Frans nodig. Als je Frans spreekt, ben je voor veel werkgevers die handelen met Frankrijk zeer interessant. Doelgerichte bijles Frans in Deventer kan je hierbij helpen.

Zelfvertrouwen met bijles Frans Deventer

Een vreemde taal leren vergroot je creativiteit en draagt bij aan je zelfvertrouwen. Juist omdat je je in een andere taal durft te uiten. Onderzoek toont bovendien aan dat het leren van een vreemde taal het denkvermogen bevordert en dat je er genuanceerder van leert denken. Ook hier kan ABACUS met  bijles Frans in Deventer je helpen.

Bijles Frans Deventer is maatwerk

De bijlesdocenten van ABACUS hebben veel ervaring met het geven van bijlessen Frans. Soms is het mogelijk een zogenoemde native speaker aan te bieden. Grammatica en woordenschat vormen ook voor Frans de basis. Dat kan in de bijles worden geoefend. Daarbij is spreekvaardigheid belangrijk. Op school worden leerlingen gestimuleerd om hun mening te geven en vrijuit te spreken. Communicatie en spreekvaardigheid kunnen geoefend worden tijdens de bijlessen Frans van ABACUS. Hoe je de bijles Frans Deventer invult, spreken we samen af.

Ervaring met bijles Frans in Deventer

Het spreekt voor zich dat er tijdens de individuele bijlessen Frans van ABACUS rekening wordt gehouden met het eigen leertempo van elke leerling. Onze ervaring van ruim 25 jaar bijlessen Frans leert dat individuele bijles snel tot aantoonbare verbetering leidt.

Bijles Frans of privéles Frans

Bijles Frans of privéles Frans wordt bij ABACUS, naast de veelvuldige bijles Frans Deventer aan middelbare scholieren, ook regelmatig gegeven in het kader van volwassenenonderwijs.  

Bel gerust voor bijles Deventer, Frans

Bijles Deventer tel: 088-233 24 27