• Individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis
    Bel ons 088-233 24 00
Menu

Bijles Frans

ABACUS biedt al meer dan 25 jaar zeer succesvolle bijlessen Frans voor alle leerlingen van het voortgezet onderwijst, zowel in de onderbouw als in de bovenbouw van vmbo, mavo, havo en vwo. Het ABACUS-concept heeft zich terdege bewezen. ABACUS kreeg maar liefst vier onderscheidingen: INFRATEST bekroonde onze bijlesdiensten en ons concept na landelijk onderzoek zelfs twee keer met een 9,2! Wij mogen bovendien het keurmerk van de Nederlandse Franchisevereniging dragen.

Ons instituut hecht veel waarde aan het aanbieden van kwaliteit, resultaat en persoonlijke betrokkenheid. Onze bijlesdocenten zijn goed bekend met alle gangbare methodieken voor Frans. In de onderbouw van het voortgezet onderwijs helpen we je een gedegen basis te vormen voor het Frans van de bovenbouw. ABACUS gaat je zeker helpen met de soms lastige Franse grammatica!

 

Bijles Frans van ABACUS helpt je echt verder

 

Als je kijkt naar de Nederlandse economie en de Nederlandse vrijetijdsbesteding dan is naast Engels ook Frans een belangrijke buitenlandse taal voor Nederlanders. En wie in het buitenland zou willen studeren of werken, heeft aan Frans zeker zoveel als aan Engels. Individuele bijles kan je verder helpen.

Als je je vlot wilt bewegen door Europa, is Engels voldoende om je bestemming te bereiken. Maar wil je echt contact hebben met mensen - en dat is nodig om slim zaken te doen, om je carrièremogelijkheden te verbreden, om succes te hebben - dan heb je ook Frans nodig. Als je Frans spreekt, ben je voor veel werkgevers die handelen met Frankrijk zeer interessant.

Doelgerichte bijles van ABACUS helpt je echt verder en geeft je een zeer solide basis. ABACUS heeft veel ervaring met het geven van bijles Frans. Als je problemen hebt met Franse grammatica of woordjes, met Franse teksten begrijpen, schrijven of uitspreken, terwijl anderen daar schijnbaar geen moeite mee hebben, kan dat ontmoedigend werken. Bijlessen aan huis van ABACUS kunnen je dan weer voldoende zelfvertrouwen geven. ABACUS streeft ernaar je echt verder te helpen.

 

Bijles van ABACUS bij je thuis

 

Een goede bijlesdocent kan zich verplaatsen in de denkwereld van de leerling. Een bijlesdocent neemt tijdens de bijles aan huis uitgebreid de tijd om met geduld en op een manier die bij de leerling past, de stof duidelijk uit te leggen. ABACUS heeft veel ervaring met het geven van bijlessen aan huis voor het vak Frans. De bijlesdocent kan niet alleen helpen met de Franse grammatica maar ook met spreken, schrijven, lezen en luisteren in het Frans.   

Onze bijlessen zijn veelal zo opgezet dat bijlesdocent en leerling uitgaan van de stof die in de klas wordt behandeld. Vervolgens gaan de bijlesdocent en de leerling samen stap voor stap de kennisachterstand wegwerken. In de bijles werk je daarnaast samen met de bijlesdocent toe naar de eerstkomende toetsen of inhaaltoetsen. Je zelfvertrouwen zal toenemen. Je gaat Frans misschien zelfs leuk vinden! Zeker als je cijfers door de bijlessen omhoog gaan.

 

ABACUS, de specialist in bijles; meer dan 25 jaar ervaring met bijles Frans!

N.B. Het vak Frans is bij ABACUS zeer geliefd. Het is een van de meest gevraagde talen.

 

Bijles van ABACUS geeft motivatie!

 

Want Frans is vooral een leuk vak! Het lezen van mooie boeken, het zien van indrukwekkende films en het volgen van de wereldpolitiek maken Frans tot een interessant vak. De bijlessen van ABACUS zijn onder meer gericht op het motiveren en het geven van zelfvertrouwen aan de leerling.

Grammatica, woordenschat, luisteren, spreken en schrijven zijn de onderdelen waaraan bijlesdocenten van ABACUS in hun bijlessen Frans kunnen werken. Ze kunnen helpen met geheugentechnieken om woordjes te leren. Talen moet je vooral praktisch oefenen. Spreken, schrijven, teksten maken, boeken lezen - met andere woorden: actief met de taal bezig zijn - is essentieel.

Een bijlesdocent Frans biedt hier waardevolle hulp. Onze ervaring van ruim 25 jaar bijlessen leert dat individuele bijles snel tot aantoonbare verbetering leidt.

 

Bijles Frans is maatwerk

 

Maatwerk is bij ABACUS het uitgangspunt. De bijlessen worden door de individuele werkwijze geheel afgestemd op wat de leerling nodig heeft. Een goede klik tussen bijlesdocent en leerling is cruciaal voor succes. De bijlesdocent kan in de context van de huiselijke situatie nauwkeurig en snel achterhalen welke kennisachterstanden en leerproblemen er met Frans zijn. Bijles is bij ABACUS dan ook altijd maatwerk.

 

Wat leerlingen over Frans zeggen:

 

“Ik ben dyslectisch. ABACUS heeft me hierbij geweldig geholpen en me manieren laten zien om hierin een weg te vinden en ook nog eens goede resultaten te halen.”


“Voor het uitwisselingsproject moest ik mijn talenkennis ophalen. Hoe meer ik me met de Franse taal bezighield, des te leuker vond ik het! Nu is Frans na sport mijn lievelingsvak.”

“Voor de volgende vakantie met mijn ouders in Frankrijk wil ik gewoon makkelijker contact hebben met de mensen daar. Daarom volg ik nu bijles Frans.”

“Ik wilde een goed cijfer voor Frans bij mijn eindexamen, daarom kreeg ik thuis bijles. Met resultaat! ”

“Na mijn eindexamen wil ik gaan studeren, mijn grootste wens is om dan ook een half jaar in Parijs te studeren. Dan moet mijn Frans dus zeer goed zijn.”

“Ik had vanaf het begin problemen met de Franse grammatica. Door veel te oefenen op school en in de bijles lukte het opeens.”

 

Examentraining Frans voor 4 vmbo, 4 mavo, 5 havo en 6 vwo

 

Voor eindexamenleerlingen is er de mogelijkheid het bijlestraject te laten uitmonden in een gedegen en doeltreffende examentraining Frans. Door systematisch en doelgericht met een bijlesdocent van ABACUS uit de eindexamenbundel te gaan werken, vergroot je de kans op een geslaagd resultaat enorm. Je raakt goed vertrouwd met het type vraagstellingen, vergroot je vaardigheid in het snel en correct beantwoorden van de vragen en, zeker niet onbelangrijk, je bent je zenuwen de baas omdat je inmiddels weet dat je de stof en de gevraagde vaardigheden beheerst.


Bijles voor alle vakken en opleidingen

 

Ook voor beroeps-en vervolgopleidingen verzorgt ABACUS gedegen en resultaatgerichte bijlessen aan huis. U kunt bij ons terecht voor de Europese taalniveaus

 

Zelfvertrouwen met bijles Frans

 

Een vreemde taal leren vergroot je creativiteit en draagt bij aan je zelfvertrouwen. Juist omdat je je in een andere taal durft te uiten. Onderzoek toont bovendien aan dat het leren van een vreemde taal het denkvermogen bevordert en dat je er genuanceerder van leert denken. Ook hier kan bijles Frans je helpen.

 

Bijles is maatwerk

 

De bijlesdocenten van ABACUS hebben veel ervaring met het geven van bijlessen Frans. Soms is het mogelijk een zogenoemde native speaker aan te bieden. Grammatica en woordenschat vormen ook voor Frans de basis. Dat kan in de bijles worden geoefend. Daarbij is spreekvaardigheid belangrijk. Op school worden leerlingen gestimuleerd om hun mening te geven en vrijuit te spreken. Communicatie en spreekvaardigheid kunnen geoefend worden tijdens de bijlessen van ABACUS. Hoe je de bijles invult, spreken we samen af.

 

Ervaring met bijles Frans

 

Het spreekt voor zich dat er tijdens de individuele bijlessen Frans van ABACUS rekening wordt gehouden met het eigen leertempo van elke leerling. Onze ervaring van ruim 25 jaar bijlessen Frans leert dat individuele bijles snel tot aantoonbare verbetering leidt.

 

Privéles Frans

 

Bijles wordt bij ABACUS ook regelmatig gegeven in het kader van volwassenenonderwijs. Vraag bij ABACUS naar de mogelijkheden.