• Individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis
    Bel ons 088-233 24 00
Menu

ABACUS Scriptiebegeleiding

 

Ben je op zoek naar hulp of begeleiding bij het schrijven van je scriptie, of wil je meer verdieping? Dan kunnen de docenten van Abacus Bijlesinstituut je zeker helpen. Abacus Bijlesinstituut is al bijna 30 jaar gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen en studenten uit alle vormen van onderwijs.

Abacus biedt professionele scriptiebegeleiding afgestemd op jouw wensen en je specifieke hulpvraag. Voor de start van de begeleiding vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaats. We kijken dan waar jouw specifieke vraag ligt en hoeveel uren er nodig zullen zijn.

Na de intake wordt er gekeken welke docent het beste past. Deze docent neemt dan contact op en zal een eerste bijeenkomst plannen.

 

Bel ons: 088-233 24 00

Abacus scriptiebegeleiding aanvragen

 

Uitgebreide intake

 

Voordat de scriptiebegeleiding van start gaat, vindt er eerst een uitgebreid adviesgesprek plaats. Dit gesprek vormt de basis voor de scriptiebegeleiding.

Welke studie doe je? Hoever ben je? Waar loop je tegenaan? Wanneer is de deadline? Wat verwacht jouw opleiding? Zit je aan het begin van de scriptie of al halverwege?

En de belangrijkste vraag: Wat moet er gebeuren om je te laten slagen? De uitkomst van het intakegesprek stelt ons in staat om een passende docent aan te bieden waardoor de kans op succes zo groot mogelijk is. Op deze wijze is bovendien het rendement tijdens de scriptiebegeleiding zo hoog mogelijk.

 

Persoonlijke begeleiding

 

Na de intake zal jouw persoonlijke scriptiebegeleider contact opnemen. In het eerste gesprek bepalen jullie samen hoe de begeleiding plaats gaat vinden. De contactmomenten zullen online, telefonisch of via e-mail plaatsvinden.

Je bepaalt samen de planning en jouw begeleider zal je gedurende het traject voorzien van uitgebreide inhoudelijke feedback, zodat je met een gerust hart richting het inleveren van je scriptie kunt gaan.