• Individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis
    Bel gratis: 0800-22 22 876
Menu

Bijles Engels

Engels, de wereldtaal bij uitstek, is in deze tijd een belangrijke bouwsteen voor een succesvolle carrière en persoonlijke onafhankelijkheid. Op vervolgopleidingen kun je niet meer zonder een goede kennis van het Engels, wat je ook gaat studeren. Reizen, netwerken, internationale samenwerking, een uitdagende baan: je zult Engels nodig hebben. Tenminste een miljard mensen beheersen wereldwijd in meer of mindere mate het Engels. Engels is op school bovendien een verplicht kernvak. Het wordt gezien als mede bepalend voor je succes in het vervolgonderwijs en straks op de arbeidsmarkt. Bijles Engels kan je dan uitstekend verder helpen.

Bijles Engels van ABACUS bij je thuis

ABACUS heeft veel ervaring met het geven van bijles Engels. Als je problemen hebt met Engelse grammatica of woordjes, met Engelse teksten begrijpen, schrijven of uitspreken, terwijl anderen daar schijnbaar geen moeite mee hebben, kan dat ontmoedigend werken. Bijlessen Engels aan huis van ABACUS kunnen je dan weer voldoende zelfvertrouwen geven.

Bijles Engels van ABACUS geeft motivatie!

Want Engels is een leuk vak! Het lezen van mooie boeken, het zien van indrukwekkende films en het volgen van de wereldpolitiek maken Engels tot een interessant vak. De bijlessen Engels van ABACUS zijn onder meer gericht op het motiveren en het geven van zelfvertrouwen aan de leerling.

Grammatica, woordenschat en spreekvaardigheid zijn de onderdelen waaraan bijlesdocenten van ABACUS in hun bijlessen Engels kunnen werken. Ze kunnen helpen met geheugentechnieken om woordjes te leren. Talen moet je vooral praktisch oefenen. Spreken, schrijven, teksten maken, boeken lezen - met andere woorden: actief met de taal bezig zijn - is essentieel. Een bijlesdocent Engels biedt hier waardevolle hulp. Onze ervaring van ruim 25 jaar bijlessen Engels leert dat individuele bijles snel tot aantoonbare verbetering leidt.

Bijles Engels of privéles Engels

Maatwerk is bij ABACUS het uitgangspunt. De bijlessen Engels worden door de individuele werkwijze geheel afgestemd op wat de leerling nodig heeft. Een goede klik tussen bijlesdocent en leerling is cruciaal voor succes. De bijlesdocent kan in de context van de huiselijke situatie nauwkeurig en snel achterhalen welke kennisachterstanden en leerproblemen er met Engels zijn. Bijles Engels is bij ABACUS dan ook altijd privéles Engels. Bijles Engels of privéles Engels wordt bij ABACUS, naast de veelvuldige bijles Engels aan middelbare scholieren, ook regelmatig gegeven in het kader van volwassenenonderwijs.  

 

Bijles Engels: wat leerlingen over Engels zeggen:

 

  • “Voor het uitwisselingsproject moest ik mijn talenkennis ophalen. Hoe meer ik me met de Engelse taal bezighield, des te leuker vond ik het! Nu is Engels na sport mijn lievelingsvak.”
  • “Ik hou van Engeland, ik ben totaal verkikkerd op dat koude, natte maar wondermooie land. Oxford vind ik helemaal te gek met die prachtige oude muren en colleges. Daarom hou ik ook zo van Engels als taal. De mensen hebben er humor, ze zijn tolerant en hartelijk.”
  • “Voor de volgende vakantie met mijn ouders in de Verenigde Staten wil ik gewoon makkelijker contact hebben met de mensen daar. Daarom volg ik nu bijles Engels.”
  • “Engels wordt over de hele wereld begrepen, daarom wil ik die taal zo goed mogelijk kunnen spreken en verstaan. Ik volg nu privéles Engels bij ABACUS”
  • “Ik wilde een goed cijfer voor Engels bij mijn eindexamen, daarom kreeg ik thuis bijles Engels. Met resultaat!”
  • “Na mijn eindexamen wil ik gaan studeren, mijn grootste wens is om dan ook een half jaar in Australië te studeren. Dan moet mijn Engels dus zeer goed zijn.”
  • “Ik speel basketbal, de voertaal daar is nu eenmaal Engels. Teamgenoten komen uit verschillende landen. Onze trainer spreekt alleen Engels met ons.”
  • “Ik had vanaf het begin problemen met de uitspraak van de ‘th’. Door veel te oefenen op school en in de bijles Engels lukte het opeens.”

NB: Bijles Engels of privéles Engels is bij ABACUS zeer geliefd. Het vak Engels staat nummer twee bij de bijlesaanvragen van ABACUS.