• Individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis
    Bel ons 088-233 24 00
Menu

Bijles biologie

Het vak biologie gaat over het bestuderen van planten, dieren en mensen. Je kijkt naar levende wezens. Je bestudeert de natuur. Je kijkt naar de ontwikkeling en groei van een baby. Of je bestudeert de samenstelling van het bloed. Alles wat je bij het vak biologie leert, kun je later mogelijk gebruiken in je beroep. Voor veel beroepen waarin je met mensen, dieren of planten werkt, heb je biologie nodig. Vaak komt daar ook techniek en scheikunde bij kijken.

Bijles biologie is maatwerk

Problemen met biologie kunnen ontstaan doordat een leerling een achterstand oploopt of door een verkeerde leertechniek. ABACUS-bijlesdocenten kennen dit verschijnsel maar al te goed. Ze zullen de bijlessen biologie beginnen met te achterhalen waar de leerling met de kennis en vaardigheden van het vak is blijven steken. Van daaruit wordt samen de achterstand weggewerkt en wordt toegewerkt naar de eerstkomende toetsen of inhaaltoetsen. Dat kan ook goed omdat ABACUS de leerlingen individueel helpt: precies het probleem van uw kind wordt aangepakt.

Bijles biologie leidt snel tot verbetering

Dat werkt snel en efficiĆ«nt en geeft weer zelfvertrouwen. Met gerichte hulp, uitleg, herhaling van de stof en het oefenen van de opgaven werken de meeste leerlingen tijdens de bijlessen biologie hun onvoldoende snel weg. Onze ervaring van ruim 25 jaar bijles leert dat individuele bijles biologie snel tot aantoonbare verbetering leidt.