• Individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis
    Bel ons 088-233 24 00
Menu

Bijles Latijn en Grieks

ABACUS biedt al meer dan 25 jaar zeer succesvolle bijlessen Latijn en Grieks voor alle leerlingen van het voortgezet onderwijst, zowel in de onderbouw als in de bovenbouw van vmbo, mavo, havo en vwo. Het ABACUS-concept heeft zich terdege bewezen. ABACUS kreeg maar liefst vier onderscheidingen: INFRATEST bekroonde onze bijlesdiensten en ons concept na landelijk onderzoek zelfs twee keer met een 9,2! Wij mogen bovendien het keurmerk van de Nederlandse Franchisevereniging dragen.

Ons instituut hecht veel waarde aan het aanbieden van kwaliteit, resultaat en persoonlijke betrokkenheid. Onze bijlesdocenten zijn goed bekend met de meest gangbare methodieken van het vak Latijn en het vak Grieks. In de onderbouw van het voortgezet onderwijs helpen we je een gedegen basis te vormen voor de vakken Grieks en Latijn van de bovenbouw.

 

Waarom Klassieke Talen?

 

De klassieke talen, Grieks en Latijn, leveren je veel op. Je wordt beter in het leren van andere talen. Je leert grondig analyseren en zorgvuldig vertalen en formuleren. Je Nederlandse taalgebruik wordt uitstekend. Je gaat aan de slag met diepzinnige teksten van dichters, redenaars en filosofen. Je maakt kennis met de genres van het epos, geschiedschrijving, toneel, welsprekendheid, lyriek en filosofie.

 

Bijles Latijn of bijles Grieks van ABACUS bij je thuis

 

 

ABACUS heeft veel ervaring met het geven van bijles Latijn en bijles Grieks. Als je problemen hebt met Latijnse of Griekse grammatica of woordjes, met teksten begrijpen, schrijven of uitspreken, terwijl anderen daar schijnbaar geen moeite mee hebben, kan dat ontmoedigend werken. Bijlessen aan huis van ABACUS kunnen je dan weer voldoende zelfvertrouwen geven.

 

Motivatie met bijles Latijn of bijles Grieks!

 

Want Latijn en Grieks zijn leuke en interessante vakken!  De bijlessen van ABACUS zijn onder meer gericht op het motiveren en het geven van zelfvertrouwen aan de leerling. Grammatica, woordenschat en eventueel spreekvaardigheid zijn de onderdelen waaraan bijlesdocenten van ABACUS in hun bijlessen Latijn en Grieks kunnen werken. Ze kunnen helpen met geheugentechnieken om woordjes te leren.

 

Bijles Latijn en Grieks is maatwerk

 

Maatwerk is bij ABACUS het uitgangspunt. De bijlessen worden door de individuele werkwijze geheel afgestemd op wat de leerling nodig heeft. Een goede klik tussen bijlesdocent en leerling is cruciaal voor succes. De bijlesdocent kan in de context van de huiselijke situatie nauwkeurig en snel achterhalen welke kennisachterstanden en leerproblemen er zijn.

 

Ervaring met bijles Latijn en bijles Grieks

 

Zit je op het (categoriaal) gymnasium en heb je graag extra ondersteuning in de onderbouw van het Voortgezet onderwijs of met (het pensum) Latijn of Grieks van de bovenbouw? Dan kunnen bijlessen van ABACUS een uitstekende steun in de rug zijn.


Onze ervaring van ruim 25 jaar bijlessen oude talen leert dat individuele bijles snel tot aantoonbare verbetering leidt. Vraag bij uw ABACUS-vestiging naar de mogelijkheden voor bijlessen klassieke talen.