• Individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis
    Bel ons 088-233 24 00
Menu

Geschiedenis

25 jaar ervaring telt

In ruim 25 jaar tijd heeft het ABACUS-systeem zich bewezen. ABACUS kreeg maar liefst vier onderscheidingen: INFRATEST bekroonde onze diensten en ons concept na landelijk onderzoek zelfs twee keer met een 9,2! Het ABACUS concept - individuele bijles thuis -  is in verschillende Europese landen succesvol.

Het succes van ABACUS

In Nederland is ABACUS gestart in 2009. Vanaf het begin hechtten we tijdens de bijlessen grote waarde aan de individuele behoeften van elke leerling. Juist deze bewuste benadering van individuele sterke en zwakke punten van de leerling was de basis voor de groei en populariteit van ABACUS.

Eind 1992 werd het concept van individuele bijlessen bij de leerling thuis in F├╝rstenfeldbruck, Beieren (D) bedacht en uitgewerkt door dr. Gerd Garmaier.

Innovatieve aanpak

Al na korte tijd bleek dat deze innovatieve aanpak veel succes opleverde voor de leerlingen. Daarom waren de bijlessen van ABACUS al na enkele jaren landelijk dekkend in heel Duitsland beschikbaar.

ABACUS Internationaal

Vervolgens werd ABACUS ook internationaal werkzaam. Een voor een werden bijlesinstituten opgericht in Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Nederland, Liechtenstein en Luxemburg.

ABACUS bijlesinstituut Nederland

ABACUS bijlesinstituut Nederland is een erkend lid van de Nederlandse FranchiseVereniging.