• Individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis
    Bel gratis: 0800-22 22 876
Menu

Citotraining / bijles cito

Bijles groep 7 en bijles groep 8

 

Redenen voor bijles cito

Het kan zijn dat uw kind op de Citotoetsen anders presteert dan verwacht. Misschien geeft de leerkracht van de basisschool aan dat uw kind extra begeleiding nodig heeft of misschien twijfelt u juist aan het advies van de leerkracht. U heeft zelf het gevoel dat er meer inzit dan er uitkomt. Uw kind kan last hebben van nervositeit of prestatiedruk. Sommige kinderen hebben last van de vraagstelling van de Citotoetsen, die soms afwijkt van de gangbare methodetoetsen.

 

Bijles cito in de vertrouwde omgeving thuis

ABACUS bijlesdocenten houden rekening met de individuele behoeftes van uw kind. De bijlesdocenten leren uw kind om de gevarieerde vraagstellingen van de Citotoets te begrijpen. We helpen uw kind in de vertrouwde omgeving thuis om met minder stress en meer vertrouwen de Citotoetsen te maken. ABACUS Citotrainingen en bijlessen voor de basisschool worden gegeven aan kinderen uit alle groepen van het Basisonderwijs. ABACUS helpt met alle onderdelen van het Cito-Volgsysteem, de Entreetoets en de Eindtoets Basisonderwijs. Daarnaast kunnen we ondersteuning bieden voor de IEP Eindtoets, de DIA-Eindtoets, de AMN Eindtoets en ROUTE 8.

Bijles cito: taal en rekenen

In de bijlessen van ABACUS kunnen alle onderdelen van rekenen en taal aan bod komen, afhankelijk van de behoeftes van uw kind. We verzorgen bijles groep 8, Citotraining en bijles groep 7, training Entreetoets. Samen met u spreken we af waar we aan gaan werken. Met individuele bijlessen voor de basisschool en met gerichte Citotrainingen voor de basisschool behalen we in groep 7 en groep 8 over het algemeen zeer goede resultaten.