• Individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis
    Bel ons 088-233 24 00
Menu

Citotraining voor de basisschool

Redenen voor een Citotraining bij ABACUS

Het kan zijn dat uw kind op de Citotoetsen anders presteert dan verwacht. Misschien geeft de leerkracht van de basisschool aan dat uw kind extra begeleiding nodig heeft of misschien twijfelt u juist aan het advies van de leerkracht. U heeft zelf het gevoel dat er meer inzit dan er uitkomt. Uw kind kan last hebben van nervositeit of prestatiedruk. Sommige kinderen hebben last van de vraagstelling van de Citotoetsen, die soms afwijkt van de gangbare methodetoetsen.

Citotraining in de vertrouwde omgeving thuis

ABACUS bijlesdocenten houden rekening met de individuele behoeftes van uw kind. De bijlesdocenten leren uw kind om de gevarieerde vraagstellingen van de Citotoets te begrijpen. We helpen uw kind in de vertrouwde omgeving thuis om met minder stress en meer vertrouwen de Citotoetsen te maken. ABACUS Citotrainingen en bijlessen Cito voor de basisschool worden gegeven aan kinderen uit alle groepen van het Basisonderwijs. ABACUS helpt met alle onderdelen van het Cito-Volgsysteem, de Entreetoets en de Eindtoets Basisonderwijs. Daarnaast kunnen we ondersteuning bieden voor de IEP Eindtoets, de DIA-Eindtoets, de AMN Eindtoets en ROUTE 8.

Citotraining in alle onderdelen van de basisschool

In de bijlessen Cito van ABACUS kunnen alle onderdelen van rekenen en taal aan bod komen, afhankelijk van de behoeftes van uw kind. We verzorgen bijles groep 8, Citotraining en bijles groep 7, training Entreetoets. Samen met u spreken we af waar we aan gaan werken. Met individuele bijlessen Cito voor de basisschool en met gerichte Citotrainingen voor de basisschool behalen we in groep 7 en groep 8 over het algemeen zeer goede resultaten.

Citotraining voor alle groepen!

Ook voor de lagere groepen van de basisschool verzorgen we al jaren met succes bijles taal, bijles rekenen of bijles Cito. Gezien de jonge leeftijd van deze leerlingen hechten we groot belang aan een zorgvuldige en uitgebreide intake zodat uw kind met succes kan worden geholpen in zijn of haar ontwikkeling.

lees hier meer over bijles voor de basisschool

 

ABACUS, de specialist voor de basisschool!