• Individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis
    Bel ons 088-233 24 00
Menu
Wijzig postcode

Uw ABACUS bijlessen

ABACUS bijlesinstituut Salland

Saskia Husken

Uw contactpersoon

Saskia Husken

Ik zal u graag informeren over individuele bijlessen bij u thuis.

088-233 24 27

Bijles Duits Deventer

Bijles Duits Deventer en Salland

Voordelen van bijles in de Duitse taal

Als je kijkt naar de Nederlandse economie en de Nederlandse vrijetijdsbesteding dan is naast Engels ook Duits een belangrijke buitenlandse taal voor Nederlanders. En wie in het buitenland zou willen studeren of werken, heeft aan Duits zeker zoveel als aan Engels.  Als je je vlot wilt bewegen door Europa, is Engels voldoende om je bestemming te bereiken. Maar wil je echt contact hebben met mensen - en dat is nodig om slim zaken te doen, om je carrièremogelijkheden te verbreden, om succes te hebben - dan heb je ook Duits nodig. Als je Duits spreekt, ben je voor veel werkgevers die handelen met Duitsland zeer interessant. Bijles Duits kan je hierbij uitstekend helpen.

Zelfvertrouwen vergroten met  ABACUS bijles Duits in Deventer

Een vreemde taal leren vergroot je creativiteit en draagt bij aan je zelfvertrouwen. Juist omdat je je in een andere taal durft te uiten. Onderzoek toont bovendien aan dat het leren van een vreemde taal het denkvermogen bevordert en dat je er genuanceerder van leert denken. Bijles Duits Deventer kan je ook hierbij helpen.

Bijles Duits is maatwerk

De bijlesdocenten van ABACUS hebben veel ervaring met het geven van bijlessen Duits in Deventer. Soms is het mogelijk een zogenoemde native speaker aan te bieden. Grammatica en woordenschat vormen ook voor Duits de basis. Daarbij is spreekvaardigheid belangrijk. Op school worden leerlingen gestimuleerd om hun mening te geven en vrijuit te spreken. Communicatie en spreekvaardigheid hebben prioriteit tijdens de bijlessen van ABACUS.Op welke wijze je de bijles Duits invult, spreken we samen af.

Veel ervaring met bijles Duits in Deventer aan huis

Het spreekt voor zich dat er tijdens de individuele bijlessen Duits van ABACUS rekening wordt gehouden met het eigen leertempo van elke leerling. Onze ervaring van ruim 25 jaar bijlessen Duits leert dat individuele bijles snel tot aantoonbare verbetering leidt.

Bijles Duits of privéles Duits

Bijles Duits of privéles Duits wordt bij ABACUS, naast de veelvuldige bijles Duits Deventer aan middelbare scholieren, ook regelmatig gegeven in het kader van volwassenenonderwijs.  

Bel gerust voor bijles Deventer, Duits

Bijles Deventer tel: 088-233 24 27