• Individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis
    Bel ons 088-233 24 00
Menu
Wijzig postcode

Uw ABACUS bijlessen

ABACUS bijlesinstituut Salland

Saskia Husken

Uw contactpersoon

Saskia Husken

Ik zal u graag informeren over individuele bijlessen bij u thuis.

088-233 24 27

Individuele bijles in de herfst en winter

Bijles Deventer

 

Individuele bijlessen thuis in Deventer en Salland

Abacus Bijlesinstituut biedt intensieve bijlessen aan, die we in principe uitvoeren als "één-op-één-les aan huis". De bijlesdocent komt bij u of uw kind thuis. Dit maakt het mogelijk leerachterstanden aan te pakken die momenteel kunnen ontstaan door de bijzondere situatie omtrent corona, waarmee we allemaal te maken hebben. Vanuit gezondheidsoogpunt heeft één-op-één-onderwijs het grote voordeel dat sociaal contact tot een absoluut minimum beperkt blijft.

Alternatief: online bijles Deventer

Als tijdelijke noodmaatregel is het mogelijk om de lessen online te volgen. Dit gebeurt momenteel als een leerling in quarantaine moet of één van de familieleden.Ook hier wijken we niet af van ons principe van "één-op-één bijles aan huis" . De Bijlesdocent is niet persoonlijk aanwezig, maar virtueel. Ook hier heb je als ouders de mogelijkheid om te informeren naar de leervoortgang en direct (virtueel) te communiceren met de bijlesdocent.

Ervaren docenten

De ABACUS-instituten hebben ervaren docenten die door intensieve begeleiding uw kind weer op het juiste niveau kunnen brengen, thuis aan de keukentafel of via Skype, Face Time, Zoom of een alternatief videochatprogramma naar keuze.

Zodra ons leven normaliseert of zodra je wilt, kan het online onderwijs zonder problemen weer plaatsvinden als één-op-één bijles bij de leerling thuis. Directe communicatie is nog steeds het beste.

 

Uw contactpersoon in Salland is Saskia Husken. Zij beantwoordt graag al uw verdere vragen.

Tel: 088- 233 24 27