• Individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis
    Bel ons 088-233 24 00
Menu
Wijzig postcode

Uw ABACUS bijlessen

ABACUS bijlesinstituut Salland

Saskia Husken

Uw contactpersoon

Saskia Husken

Ik zal u graag informeren over individuele bijlessen bij u thuis.

088-233 24 27

Bijles natuurkunde Deventer

Bijles natuurkunde Deventer en Salland

Het hele leven is doordrongen van de moderne natuurwetenschappen. Toch horen we vaak, voordat een leerling bijles natuurkunde heeft gehad: natuurkunde is te moeilijk voor me. Of: dat is voor wereldvreemde nerds.

Het tegendeel is waar! Je  gebruikt je pc of tablet, je hebt een superlichte fiets, al dan niet met elektrische motor, je routeplanner geeft aanwijzingen, je sportkleding is gemaakt van hightech textiel, je hoort over sensationele ontdekkingen in de kosmos…

Zonder natuurkunde zouden we nu nog in het stenen tijdperk
 leven. Hetzelfde geldt ook voor het vak scheikunde. Al is het soms niet meteen zichtbaar in de schoolvakken, je hele leven wordt bepaald door de basiswetenschappen natuur- en scheikunde.

Beginnen bij de basis met bijles natuurkunde in Deventer

Natuurkundige formules en modellen zijn niet altijd aanschouwelijk en zijn daarom niet makkelijk te leren. Grondige kennis van wiskunde is noodzakelijk. Maar als een leerling met een onvoldoende besluit om natuurkunde en/of scheikunde te laten vallen, leidt dat tot een profielkeuze die de toekomstmogelijkheden van de leerling mogelijk kan beperken.

ABACUS-bijlesdocenten kennen dit verschijnsel maar al te goed. Ze zullen de bijlessen natuurkunde beginnen met te achterhalen waar de leerling met de kennis en vaardigheden van het vak is blijven steken. Vandaaruit wordt samen de achterstand weggewerkt en wordt toegewerkt naar de eerstkomende toetsen of inhaaltoetsen. Dat kan ook goed omdat ABACUS de leerlingen individueel helpt: precies het probleem van uw kind wordt aangepakt.

Vertrouwen met ABACUS bijles natuurkunde Deventer

Dat werkt snel en efficiënt en geeft weer zelfvertrouwen. Met gerichte hulp, uitleg, herhaling van de stof en het oefenen van de opgaven werken de meeste leerlingen tijdens de bijlessen natuurkunde  hun onvoldoende snel weg. Het helpt ook om de leerling te laten zien dat de lesstof uit de natuurkundige boeken alles te maken heeft met het dagelijkse leven! Onze ervaring van ruim 25 jaar bijlessen natuurkunde leert dat individuele bijles snel tot aantoonbare verbetering leidt.

Heb je natuurkunde in je pakket en gaat het niet naar wens? Dan heb je misschien ook moeite met wiskunde. Onze bijlesdocent natuurkunde kan je vaak ook helpen met wiskunde. Bijlessen natuurkunde van ABACUS geven je het vertrouwen dat je nodig hebt.

Wat leerlingen over bijles natuurkunde Deventer zeggen:


  • “Gamen is leuk, maar door mijn bijlesdocent natuurkunde ben ik zelf gaan programmeren. Dat is veel leuker!”
  • “Van natuurkunde begreep ik totaal niets. Pas toen ik in de bijles natuurkunde in Deventer extra uitleg kreeg en veel oefende met opgaven, kreeg ik het door. Nu is mijn onvoldoende weg, en kan ik het profiel kiezen dat ik wil.”

NB: ABACUS Bijles natuurkunde Deventer is een van de succesverhalen bij ABACUS: de leerlingen die bij ons bijles natuurkunde krijgen, gaan het meeste vooruit met hun cijfers.

Bel gerust voor bijles Deventer, natuurkunde

Bijles Deventer tel: 088-233 24 27