• Individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis
    Bel ons 088-233 24 00
Menu
Wijzig postcode

Uw ABACUS bijlessen

ABACUS bijlesinstituut Salland

Saskia Husken

Uw contactpersoon

Saskia Husken

Ik zal u graag informeren over individuele bijlessen bij u thuis.

088-233 24 27

Bijles Engels Deventer

Bijles Engels Deventer en Salland

Bijles Engels Deventer voor vmbo, mavo, havo en vwo

ABACUS biedt al meer dan 25 jaar zeer succesvolle bijlessen Engels in Deventer aan huis voor alle leerlingen van het voortgezet onderwijst, zowel in de onderbouw als in de bovenbouw van vmbo, mavo, havo en vwo. Ook voor andere opleidingen verzorgen we doeltreffende bijlessen Engels in Deventer. Onze bijlesdocenten zijn goed bekend met de meest gangbare methodieken. In de onderbouw van het voortgezet onderwijs helpen we je een gedegen basis te vormen voor het Engels van de bovenbouw.

Bijles Engels in Deventer voor het beroepsonderwijs

Ook voor beroeps-en vervolgopleidingen verzorgt ABACUS gedegen en resultaatgerichte bijlessen aan huis. U kunt bij ons terecht voor de drie (A,B en C) Europese taalniveaus  

Examentraining Engels in Deventer voor 4 vmbo, 4 mavo, 5 havo en 6 vwo

Voor eindexamenleerlingen is er de mogelijkheid het bijlestraject te laten uitmonden in een gedegen en doeltreffende examentraining Engels. Door systematisch en doelgericht met een bijlesdocent van ABACUS uit de eindexamenbundel te gaan werken, vergroot je de kans op een geslaagd resultaat enorm. Je raakt goed vertrouwd met het type vraagstellingen, vergroot je vaardigheid in het snel en correct beantwoorden van de vragen en, zeker niet onbelangrijk, je bent je zenuwen de baas omdat je inmiddels weet dat je de stof en de gevraagde vaardigheden beheerst. 

Bijles Engels Deventer van ABACUS geeft zelfvertrouwen

ABACUS heeft veel ervaring met het geven van bijles Engels in Arnhem thuis. Als je problemen hebt met Engelse grammatica of woordjes, met Engelse teksten begrijpen, schrijven of uitspreken, terwijl anderen daar schijnbaar geen moeite mee hebben, kan dat ontmoedigend werken. Bijlessen Engels aan huis van ABACUS kunnen je dan weer voldoende zelfvertrouwen geven.

Bijles Engels Deventer van ABACUS geeft motivatie!

Want Engels is een leuk vak! Het lezen van mooie boeken, het zien van indrukwekkende films en het volgen van de wereldpolitiek maken Engels tot een interessant vak. De bijlessen Engels van ABACUS zijn onder meer gericht op het motiveren en het geven van zelfvertrouwen aan de leerling.

Grammatica, woordenschat, luisteren, spreken en schrijven zijn de onderdelen waaraan bijlesdocenten van ABACUS in hun bijlessen Engels kunnen werken. Ze kunnen helpen met geheugentechnieken om woordjes te leren. Talen moet je vooral praktisch oefenen. Spreken, schrijven, teksten maken, boeken lezen - met andere woorden: actief met de taal bezig zijn - is essentieel. Een bijlesdocent Engels biedt hier waardevolle hulp. Onze ervaring van ruim 25 jaar bijlessen Engels in Deventer leert dat individuele bijles snel tot aantoonbare verbetering leidt.

Bijles Engels, privéles Engels en zakelijk Engels

Maatwerk is bij ABACUS het uitgangspunt. De bijlessen Engels worden door de individuele werkwijze geheel afgestemd op wat de leerling nodig heeft. Een goede klik tussen bijlesdocent en leerling is cruciaal voor succes. De bijlesdocent kan in de context van de huiselijke situatie nauwkeurig en snel achterhalen welke kennisachterstanden en leerproblemen er met Engels zijn. Bijles Engels in Deventer is bij ABACUS dan ook altijd privéles Engels. Bijles Engels of privéles Engels wordt bij ABACUS, naast de veelvuldige bijles Engels aan middelbare scholieren, ook regelmatig gegeven in het kader van volwassenenonderwijs. Daarnaast biedt ABACUS ook bijles en ondersteuning voor zakelijk Engels.

Het belang van Engels

Engels, de wereldtaal bij uitstek, is in deze tijd een belangrijke bouwsteen voor een succesvolle carrière en persoonlijke onafhankelijkheid. Op vervolgopleidingen kun je niet meer zonder een goede kennis van het Engels, wat je ook gaat studeren. Reizen, netwerken, internationale samenwerking, een uitdagende baan: je zult Engels nodig hebben. Tenminste een miljard mensen beheersen wereldwijd in meer of mindere mate het Engels. Engels is op school bovendien een verplicht kernvak. Het wordt gezien als mede bepalend voor je succes in het vervolgonderwijs en straks op de arbeidsmarkt. Bijles Engels Deventer kan je dan uitstekend verder helpen.

Bijles Engels in Deventer aan huis: wat leerlingen over Engels zeggen:

 

  • “Voor het uitwisselingsproject moest ik mijn talenkennis ophalen. Hoe meer ik me met de Engelse taal bezighield, des te leuker vond ik het! Nu is Engels na sport mijn lievelingsvak.”
  • “Ik hou van Engeland, ik ben totaal verkikkerd op dat koude, natte maar wondermooie land. Oxford vind ik helemaal te gek met die prachtige oude muren en colleges. Daarom hou ik ook zo van Engels als taal. De mensen hebben er humor, ze zijn tolerant en hartelijk.”
  • “Voor de volgende vakantie met mijn ouders in de Verenigde Staten wil ik gewoon makkelijker contact hebben met de mensen daar. Daarom volg ik nu bijles Engels.”
  • “Engels wordt over de hele wereld begrepen, daarom wil ik die taal zo goed mogelijk kunnen spreken en verstaan. Ik volg nu privéles Engels bij ABACUS”
  • “Ik wilde een goed cijfer voor Engels bij mijn eindexamen, daarom kreeg ik thuis bijles Engels. Met resultaat!”
  • “Na mijn eindexamen wil ik gaan studeren, mijn grootste wens is om dan ook een half jaar in Australië te studeren. Dan moet mijn Engels dus zeer goed zijn.”
  • “Ik speel basketbal, de voertaal daar is nu eenmaal Engels. Teamgenoten komen uit verschillende landen. Onze trainer spreekt alleen Engels met ons.”
  • “Ik had vanaf het begin problemen met de uitspraak van de ‘th’. Door veel te oefenen op school en in de bijles Engels lukte het opeens.”

NB: Bijles Engels of privéles Engels is bij ABACUS zeer geliefd. Het vak Engels staat nummer twee bij de bijlesaanvragen van ABACUS.

Bel gerust voor bijles Deventer, Engels

Bijles Deventer tel: 088-233 24 27