• Individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis
    Bel ons 088-233 24 00
Menu
Wijzig postcode

Uw ABACUS bijlessen

ABACUS bijlesinstituut Salland

Saskia Husken

Uw contactpersoon

Saskia Husken

Ik zal u graag informeren over individuele bijlessen bij u thuis.

088-233 24 27

Bijles aardrijkskunde Deventer

Bijles aardrijkskunde Deventer

Bijles aardrijkskunde in Deventer geeft je duidelijkheid in de veelheid en complexiteit van de vele onderwerpen. Immers, aardrijkskunde is een breed opgezet vak. Je leert hoe landen in elkaar zitten. Je leert waar provincies en hun hoofdsteden liggen. Maar ook hoe het zit met hun politiek, cultuur, industrie en economie. Ook bestudeer je natuurkundige verschijnselen zoals aardbevingen, natuurrampen en vulkanen. Al deze onderdelen vind je, zeker in de bovenbouw, weer terug in de domeinen van het eindexamen zoals Vaardigheden, Wereld, Aarde, Ontwikkelingsland en Leefomgeving. In de ABACUS bijles aardrijkskunde Deventer leer je hoe je het vak kunt aanpakken en hoe je goede resultaten kunt behalen.

Bijles Aardrijkskunde in Deventer is maatwerk

Problemen met aardrijkskunde kunnen ontstaan doordat een leerling een achterstand oploopt of door een verkeerde leertechniek. ABACUS-bijlesdocenten kennen dit verschijnsel maar al te goed. Ze zullen de bijlessen aardrijkskunde beginnen met te achterhalen waar de leerling met de kennis en vaardigheden van het vak is blijven steken. Van daaruit wordt samen de achterstand weggewerkt en wordt toegewerkt naar de eerstkomende toetsen of inhaaltoetsen. Dat kan ook goed omdat ABACUS de leerlingen individueel helpt: precies het probleem van uw kind wordt aangepakt.

Bijles aardrijkskunde Deventer aan huis brengt snel verbetering!

Dat werkt snel en efficiĆ«nt en geeft weer zelfvertrouwen. Met gerichte hulp, uitleg, herhaling van de stof en het oefenen van de opgaven werken de meeste leerlingen tijdens de bijlessen aardrijkskunde Deventer hun onvoldoende snel weg. Onze ervaring van ruim 25 jaar bijlessen aardrijkskunde leert dat individuele bijles snel tot aantoonbare verbetering leidt.

Bel gerust voor bijles Deventer, aardrijkskunde

Bijles Deventer tel: 088-233 24 27