• Individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis
    Bel ons 088-233 24 00
Menu
Wijzig postcode

Uw ABACUS bijlessen

ABACUS bijlesinstituut Salland

Saskia Husken

Uw contactpersoon

Saskia Husken

Ik zal u graag informeren over individuele bijlessen bij u thuis.

088-233 24 27

Examentraining Deventer individueel

Slagen met behulp van een examentraining

Abacus Bijlesinstituut verzorgt al meer dan 25 jaar examentrainingen aan leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Deze examentraining is, net als onze bijlessen, aan huis en altijd individueel. In een 1-op-1-context bieden we gerichte, vakinhoudelijk hulp en wordt de examentraining altijd nauwkeurig afgestemd op wat de leerling nodig heeft. Door deze trainingen worden veel leerlingen doelmatig en efficiënt  geholpen.

Wat doe je in een examentraining?

Samen met de bijlesdocent ga je doel- en resultaatgericht onder intensieve begeleiding de examenstof en de samenvattingen bestuderen en ga je systematisch uit de examenbundels werken. Op deze manier gaan je cijfers omhoog en is de slagingskans beduidend hoger. Onze training bestaat uit, naargelang de cijfers,  minimaal twee dagdelen à 3 uur les door een bijlesdocent.  Klik voor meer informatie over onze individuele examentraining.

Hoe kan ik me aanmelden voor een examentraining?

Voordat de individuele examentraining van start gaat vindt er eerst een kosteloos adviesgesprek plaats. We bespreken dan de resultaten tot nu toe en wat er nodig is de slagingskans te verhogen. Daarna kiest jouw contactpersoon in de regio de meest geschikte bijlesdocent. Deze docent zal dan bij je thuis de examentraining komen geven. Het is verstandig, zeker in deze tijd, niet te lang te wachten met de aanmelding. Gezien het individuele karakter van de lessen, zitten bijlesdocenten snel vol. U kunt contact opnemen via het contactformulier of bel direct: 088-233 24 27 of 06-52332220

Uw contactpersoon in de regio is Saskia Husken

Wil u meer informatie over onze individuele bijlessen aan huis in alle andere jaren van het voortgezet- of basisonderwijs? Klik dan op onderstaande buttons.

vakken bijles Deventer

 bijles basisschool Deventer

werkwijze bijles aanvragen

resultaten