• Individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis
    Bel ons 088-233 24 00
Menu
Wijzig postcode

Uw ABACUS bijlessen

ABACUS bijlesinstituut Salland

Saskia Husken

Uw contactpersoon

Saskia Husken

Ik zal u graag informeren over individuele bijlessen bij u thuis.

088-233 24 27

Bijles tijdens de kerstvakantie

Bijles in Deventer tijdens de decembermaand

 

Toetsweken

December is alweer aangebroken in dit bijzondere jaar. Op vakantie gaan zit er niet in en het leven zal zich vooral thuis afspelen. De eerste toetsweken zijn inmiddels geweest en het is wel duidelijk dat de achterstanden groot zijn:

Van een 6,3 naar een 3,5 gemiddeld: leerachterstanden op middelbare scholen dramatisch door corona

(uit 1 vandaag 05-11-2020 12:48 Auteur: Wies van der Heyden)

Eindexamens

Veel scholen vrezen voor de eindexamens. Volgens een aantal scholen is het niet mogelijk onder de huidige omstandigheden de achterstanden weg te werken. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk extra begeleiding te geven, maar het is dweilen met de kraan open.

Bijles in Deventer en Salland

Bijlessen kunnen een oplossing bieden voor dit probleem. Veel leerlingen hebben inmiddels al veel profijt van het volgen van individuele bijlessen aan huis.

Al bijna 30 jaar biedt ABACUS bijlesinstituut individuele bijlessen aan huis. Uiteraard houden we rekening met alle rivm richtlijnen en zullen sommige bijlessen tijdelijk online gegeven worden, afhankelijk van de situatie.

Bijles tijdens de vakanties

In een 1-op-1-situatie bieden we gerichte, vakinhoudelijk hulp en worden de bijlessen altijd nauwkeurig afgestemd op wat de leerling nodig heeft. Ook tijdens de kerstvakantie kunnen de bijlessen door blijven gaan. In januari staan er toetsweken, schoolexamens en cito toetsen op de planning. Af en toe een les tijdens de vakantie kan dan zeker geen kwaad. Dit jaar zullen kinderen net even wat harder hun best moeten doen om er weer bovenop te komen.

Bijles regio Deventer aanvragen?

Wilt u meer informatie aanvragen of een kosteloos adviesgesprek inplannen neem dan contact op met uw contactpersoon in de regio Deventer en Salland.

Uw contactpersoon; Saskia Husken 088-233 24 27

Ik wens u alvast fijne feestdagen!

 

Bijles wiskunde Deventer

Bijles Engels Deventer

Bijles Nederlands Deventer

Bijles alle vakken Deventer

Bijles basisschool Deventer

Examentraining Deventer

Citotraining Deventer