• Individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis
    Bel ons 088-233 24 00
Menu
Wijzig postcode

Uw ABACUS bijlessen

ABACUS bijlesinstituut Salland

Saskia Husken

Uw contactpersoon

Saskia Husken

Ik zal u graag informeren over individuele bijlessen bij u thuis.

088-233 24 27

Voordelen bijles aan basisschoolleerlingen

Bijles basisschool in Salland

 Schooljaar 20/21 is inmiddels alweer een eindje op weg. We weten allemaal dat dit schooljaar geen “normaal” jaar zal zijn. Wat bijles basisschool van Abacus Bijlesinstituut betreft, viel op dat er in het begin van het schooljaar vooral bijles gevraagd werd voor leerlingen van groep 8. Dit geeft een reden om weer eens goed te kijken naar wat er geschreven wordt over het komend schooladvies.

Onderzoek Parool

Het Parool (18-10-20) schreef een artikel over het advies van de leerkracht en de uitslag van de Cito-toets. In een promotieonderzoek werden 119.751 school­adviezen tegen het licht gehouden en bekeek men hoeveel leerlingen na drie jaar onderwijs nog op het geadviseerde niveau zaten.

Een eenduidig antwoord is niet te geven, het steekt ingewikkeld in elkaar. Ze concluderen dat je niet kunt zeggen dat het advies van de leerkracht beter was dan de uitkomst van de toets of andersom, maar dat ze elkaar aanvullen. Meer lezen zie: onderzoek parool kimberley lek

Bijles basisschool Abacus Bijlesinstituut

Als bijlesinstituut merken we dat veel ouders worstelen met de gegeven adviezen. Het advies valt soms anders uit dan de verwachting van de ouders en kinderen. Vooral de twijfelgevallen mavo/havo melden zich regelmatig bij ons instituut. Ouders hebben het idee dat er meer in hun kind zit en dat hun zoon of dochter niet gezien wordt in de soms overvolle klassen.

Voordelen bijles aan basisschoolleerlingen

De bijlesdocenten van ABACUS houden rekening met de individuele behoeftes van uw kind. Door het intensieve karakter van de bijlessen kunnen reken- en taalvaardigheden extra geoefend en uitgelegd worden. Hiaten kunnen worden weggewerkt en de bijlesdocenten leren uw kind om de gevarieerde vraagstellingen van de Citotoets te begrijpen.

Zoekt u ook bijles basisschool voor uw zoon of dochter of wilt u meer informatie?

Bel: 088- 233 24 27 of 06-52332220

Contact bijles basisschool

Informatie Citotraining